keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Tehtävä 7

Avoin sommitelma

Seitsemännessä tehtävässä tarkoituksenamme oli kuvata kuvia, jossa hahmot ovat eri puolilla kuvaa ja saattavat hieman leikkautuakin. Kuvissa on liikettä ja ne on rajattu tietyllä tavalla, jolloin kuva näyttää jatkuvan pitkälle rajojen ulkopuolelle.
 
Ensimmäisen kuvan otin heti, kun lähdimme tekemään tehtävää. Jokainen henkilö kuvassa keskittyy eri asioihin, ja osa leikkautuu kuvasta osittain. Kuvassa on paljon värejä, jotka erottuvat selvästi. Kuvaa ottaessani käänsin kameraa hieman vinoon, joka mahdollisti oikeanpuoleisen henkilön leikkautumisen.


 Toinen kuva on suosikkini selkeästi erottuvien värien takia. Tätäkin ottaessani kallistin kameraa hieman ja zoomasin. Vasemmalla oleva henkilö on lähempänä kuin muut, mutta myös selkeästi sumeampana. Kolmannessa kuvassa on enemmän ihmisiä jotka kävelevät eri suuntiin. Yhdellä on pyörä, yksi kävelee kaukana ja yksi keskellä kuvaa. Ajatusta kuvan jatkumisesta rajojen ulkopuolelle vahvistaa vasemmalla kävelevä nainen, joka leikkautuu osittain kuvasta pois.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti